Back to All Events

Ahjo Ensembe esittää: Jussi Chydeniuksen sekakuoroteoksia

  • Helsingin normaalilyseo 6 Ratakatu Helsinki, 00101 Finland (map)

Kevään kunniaksi Ahjo Ensemble esittää Jussi Chydeniuksen sekakuoroteoksia Norssin juhlasalissa. Jussi Chydenius on tuttu ennen kaikkea Lauluyhtye Rajattoman jäsenenä, mutta myös hänen sävellystuotantonsa on noussut kuorojen suosioon eri puolilla maailmaa. Teokset yhdistävät perinteisen kuoromusiikin elementtejä kevyestä musiikista saatuihin vaikutteisiin. Säveltäjän toiveesta Ahjo Ensemble on maaliskuussa 2017 levyttänyt kokonaisuuden teoksia, joiden tekstit ulottuvat William Shakespearesta Aale Tynniin ja Raamatun Psalmeista Kantelettareen. Levyn julkaisukonsertti pidetään Hämeenlinnassa Sulasolin Laulu- ja soittojuhlilla 13.5.2017 ja Helsingissä konsertoidaan heti seuraavana tiistaina. Konsertin yhteydessä Jussi Chydenius kertoo teostensa taustoista ja sävellystyöstään.

Tervetuloa!

Liput laulajilta ja tuntia ennen ovelta (tiedustelut info@ahjoensemble.fi).
Alennusryhmät: koululaiset, opiskelijat, eläkeläiset sekä varusmies- ja siviilipalvelus. Alle kouluikäiset vapaa pääsy.