Back to All Events

Pykäri feat. Ahjo Ensemble @ Flow Festival

  • Suvilahti Helsinki Finland (map)

Mikko Pykäri on Emma-palkittu muusikko, säveltäjä ja musiikkituottaja, joka on tunnettu yhtyeistä Regina, Shine 2009 ja Cup. Hän on tuottanut musiikkia myös muille artisteille, kuten LCMDF:lle, Iisalle ja Ruger Hauerille. Nyt Pykäri on lähtenyt tekemään tuottajasooloa, joka julkaistaan toukokuussa Solina Recordsin kautta. Tulevalla albumilla Pykäri toteuttaa laajasti musiikillisia fantasioitaan erilaisten ihmisten kanssa. Ensimmäinen single Run on tehty yhdessä Mion kanssa. Mio eli LCMDF:stäkin tuttu Mia Kemppainen, on artisti ja tuottaja, joka vuorottelee Helsingin ja Berliinin välillä. Miolla on ollut tuottajasoolon synnyssä merkittävä rooli: hän on mukana tulevalla albumilla useammallakin kappaleella niin vokalistina kuin biisinkirjoittajanakin. Flow Festivalilla Pykärin ja Kemppaisen lisäksi lavalle nousee monikymmenpäinen Ahjo Ensemble -kuoro sekä joukko tulevalla albumilla vierailevia vokalisteja.