Back to All Events

Aperitivo Con Ahjo

  • Ravintola presto Eteläesplanadi 14 Helsinki, 00130 Finland (map)

Huumaava vehreys, kukkien meri, lumoavat tuoksut, lintujen ja hyönteisten äänet – Italian kevät viekoittelee kaikki aistit hereille talven jäljiltä. Helatorstain aattona nautitaan aurinkoisen Italian keväisistä sävelistä ja niihin sopivista suupaloista. Viime huhtikuinen konserttimatka Italian Marchen alueelle tuoreena mielessään

Ahjo Ensemblen laulajista koostuvat kokoonpanot kuljettavat kevättunnelmasta toiseen: Italian renessanssista tähän päivään, Ponte Vecchiolta keväisen luonnon huumaan, lintujen sirkutuksesta surullisiin huokauksiin.

Muita aisteja hivellään Ravintola Preston laatimilla teeman mukaisilla Italian mauilla ja mainioilla viineillä.

Suupalat ja lasillinen juotavaa sisältyvät lipun hintaan.

Earlier Event: April 26
Pääsiäisyön kantaattimessu
Later Event: September 28
Pykäri: O-levyjulkkarit