Back to All Events

Pykäri: O-levyjulkkarit


  • Korjaamo Töölönkatu 51 A–B 00250 Helsinki Suomi (map)

Lisätiedot tapahtumasta: Tapahtuman Facebook-sivu

Liput tapahtumaan: Tiketin lippuluukku

Viime vuoden alusta lähtien Pykäri on kasannut tulevaa toista sooloalbumiaan. Albumi O julkaistaan PME Recordsin kautta elokuun 2.päivä 2019. Albumin julkaisua juhlitaan Korjaamolla 28.9!

Albumi O on kuin hotelli. Hotellit pyrkivät puhtauteen ja arvomaailmaltaan neutraaliin tilaan. Hotellit eivät ota kantaa miten matkasi käytät, vaan niiden tehtävä on toimia mahdollistajana. O ei puhu kenenkään puolesta eikä halua ohjata mihinkään päätökseen. Se on kutsuva eikä rajoita sinua. Voit ottaa rennosti, saat olla ympäristössä mikä ei pakota sinua olemaan tietynlainen. O on kuin hyvän hotellin aamiainen, siltä löytyy herkkuja joita et tiennyt kaipaavasi ja antaa sinun yllättyä. Maista vähän jokaista sorttia ja löydä omat suosikkisi.

Pykäri, koko nimeltään Mikko Pykäri, on 37-vuotias tuottaja ja muusikko, joka on vaikuttanut suomalaisessa indie-skenessä vuodesta 2004. Regina-yhtyeen toinen puolikas ja vuoden 2011 alternative pystin Emma Gaalassa pokannut Pykäri on tuottanut musiikkia mm. Ruger Hauerille (Mature-levy), LCMDF:lle ja Mannalle. Tuottaja-sooloura alkoi vuonna 2017 pitkäsoitolla ’Pykäri’ ja hän esiintyi samana vuonna Ahjo Ensemble -kamarikuoron kanssa Flow Festivalin päälavalla.

Pykäri esiintyi Sideways Festivaalin päälavalla kesäkuussa 30-henkisen Ahjo Ensemble kuoron ja bändin kanssa. Helsingin Sanomien toimittaja Arttu Seppänen arvioi keikkaa: "Materiaalin perusteella Pykärin tuleva levy on kenties yksi vuoden kiinnostavimmista kotimaisista.”

Ovet klo 20.00
Liput ennakkoon alk. 20 € sis. tiketin palvelumaksun / ovelta 22 €


V A U N U S A L I

Earlier Event: May 29
Aperitivo Con Ahjo
Later Event: October 30
Plainscapes 30.10.2019 Sellosali, Espoo