Olipa herkullinen brunssi Ahjon tapaan!

Seitsemäntenä toutokuuta Teurastamon Kellohalli oli täynnä hyvän ruoan ja musiikin ystäviä ja tunnelma oli keväisen kepeä! Syynä oli Runsaus, eli brunssi Ahjon tapaan.

Kiitos kaikille brunssivieraillemme❤

Runsaus oli konsertti, jossa kutkuteltiin makunystyröitä ja viekoiteltiin kuuloaistia. Sunnuntaibrunssin herkut saivat seurakseen makumaailmaa syventävää musiikkia Ahjo Ensemblen esittäessä hittejä eri vuosisadoilta. Mukana oli herkkää tunnelmointia kuoroklassikoiden äärellä, mutta myös menevämpää meininkiä sekä suoranaista musiikillista hulluttelua!

Ravintola Kellohalli kattoi brunssipöydän, ja Ahjo ja pienyhteyeet tarjoilivat ruokailun lomassa makupaloja muun muassa Sibeliukselta, Gesualdolta, Janequinilta, McCartneylta ja Sarmannolta. Mihin kaikkeen laulajat taipuvatkaan? Koska pääosassa oli musiikin lisäksi hyvä ruoka ja rento yhdessäolo, oli konsertissa aikaa myös seurustelulle pöytäseurueen kesken.

Konsertti oli osa kymmenvuotiaan Ahjo Ensemblen juhlavuoden ohjelmaa. 10-vuotisjuhlat huipentuvat 27.10. Musiikkitalolla järjestettävään juhlakonserttiin.